2 αυγούστου 2012

02.08.12, Μέρα 5, Συνάντηση με την ΟΥΝΕΣΚΟ Ρουμανίας

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους της Ρουμανικής Εθνικής Επιτροπής της ΟΥΝΕΣΚΟ, παρουσία δημοσιογράφου της ρουμανικής τηλεόρασης και του προξένου της Ελλάδας στο Βουκουρέστι.

Οι εκπρόσωποι της ΟΥΝΕΣΚΟ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους  και εκδήλωσαν την επιθυμία τους να υποστηρίξουν τη δράση της οργάνωσης με κάθε  τρόπο.

Ακολούθησε επίσκεψη στην ελληνική πρεσβεία η οποία στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο που παραχώρησε ο εθνικός ευεργέτης Χαροκόπος. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κτίριο αυτό διαθέτει κεντρικό αγωγό φωτός που επιτρέπει το φυσικό φωτισμό του καθ´ όλη την διάρκεια της ημέρας, χωρίς την ανάγκη κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Nωρίς το απόγευμα ξεκινήσαμε τη διαδρομή μας για την Τούλσα, που βρίσκεται στο δέλτα του Δούναβη. Περνούμε το Δούναβη με πλοίο και φτάνουμε στην Τούλτσα αργά το βράδυ αφού έχουμε σταματήσει σε διάφορα μέρη για να βγάλουμε φωτογραφίες-απλοί άνθρωποι που οδηγούν κάρο, που πουλούν πεπόνια και καρπούζια στους δρόμους, τα οποία δωρίζουν απλόχερα και όλο χαρά περιεργάζονται το χάρτη της διαδρομής ο οποίος είναι αποτυπωμένος στο εξωτερικό μέρος των αυτοκινητών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *